SF-zeilen

Onze ZEILMAKERIJ in De Wilp (Groningen). 

 

Wilt u uw zeilen na laten kijken op beschadigingen of wilt u uw zeilen laten repareren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mail ons met uw vraag via info@SailingFiducia.eu of bel met 06-21867419

Ook nieuwe huiken, buiskappen, dektenten, enzovoorts kunnen wij voor u maken tegen schappelijke prijzen.

Onze zeilmakerij is verhuisd naar de mooie provincie Groningen, naar Keuningsweg 34, De Wilp. Dat is slechts 8 km ten Zuid-Oosten van Drachten U kunt bij ons gemakkelijk met de auto komen en voor de deur parkeren. Bovendien kunt u, indien het gaat om een dekzeil voor een trailerbare boot, uw boot gemakkelijk op ons terrein even stallen. Ook eventueel uw caravan, wanneer het gaat om een op maat gemaakte voortent of luifel.

Kijkt u tevens voor meer informatie op: http://sailingfiducia.eu/zeilmakerij-sf/

Nieuw gemaakte buiskap en huik voor het grootzeil voor een Victoire 1044.
Nieuw gemaakte rolgenua voor Daimio 700
 Ook maken wij nieuwe zeilen: wij ontwerpen deze naar uw wensen, laten de banen nauwkeurig en heel precies laser gestuurd uitsnijden en zetten vervolgens zelf de banen zorgvuldig aan elkaar. Ook de afwerking gebeurt in onze zeilmakerij: mooi, maar ook degelijk! Onze 20-tons pers zorgt voor degelijke roestvast stalen ogen. Op de foto een rol-genua door ons gemaakt naar de wensen van onze klant compleet met UV-strook, zeilstreep, en vullijnen, zodat bij het reven van de fok, waarbij het zeil een stukje ingedraaid wordt, dit niet ten koste gaat van de vorm van het zeil.
 
Tevens zijn we dealer van Zonklaar zeilen wasserij: u kunt uw zeilen bij ons afgeven en wij zorgen dat ze weer schoon en nagekeken af te halen zijn. Eventueel kijken wij gelijk uw zeilen zorgvuldig na op beschadigingen en repareren uw zeilen indien nodig.