Wie zijn wij

Sailing Fiducia bestaat uit twee ervaren zeezeilers, die het zeilen al hun hele leven centraal stellen en een groot deel van hun leven op een zeilboot gewoond hebben.

Schipper Theo (67) is belast met de praktische voorbereiding van uw zeilvakantie. Hij heeft alle routes verkend en is van alle markten thuis. Theo reist, zeilt, begeleidt en traint.

Schipper Jetske (dochter – 37) ondersteunt de organisatie. Zij coördineert en houdt de touwtjes strak in handen – op een prettige en opgewekte manier.

 

Kiest u voor een geheel verzorgde vakantie, inclusief onboard catering, dan reist Theo vooruit naar uw bestemming. In dat geval zeilt hij ook samen met u mee. Theo verzorgt alles wat te maken heeft met het zeilen en het jacht. Waar nodig geeft hij u instructies, zodat u zich leert bekwamen in het omgaan met een zeiljacht. Ook wat betreft de voorbereiding van de zeiltocht, de routering, het zeilen zetten, alle zeilmanoeuvres, het manoeuvreren van het zeiljacht met de motor, waaronder ook het aanleggen en vertrekken, of het ankeren in een mooie baai. Eventueel kan zelfs voor de volledige foeragering gezorgd worden. En kan Theo de catering verzorgen. Als dat geen vakantie is………!

(Klik op een foto om ze te vergroten.)