Informatie over zeilen in je blootje

 

NFN zwem NFN ZeilenKroatie

Naturisme en Zeilen? Een natuurlijke combinatie!

Het is juist heerlijk ontspannen als u bevrijd bent van niet alleen alle beslommeringen van werk en thuissituatie, maar tevens van alle beklemmingen van uw kleding. Wij kunnen in het zeilprogramma en de te zeilen route rekening houden met het frequent bezoeken van leuke baaitjes waar uitgebreid gezwommen, gesnorkeld en heerlijk ontspannen kan worden in de zon. En dat kan juist heerlijk zijn in uw blootje!

Bovendien houden wij te allen tijde rekening met de privacy van onze gasten en zoeken verlaten baaitjes op waar niet zoveel andere jachten  komen, zodat er volop in alle rust kan worden genoten. En ook al lig je met enkele andere jachten voor anker: er is doorgaans genoeg privacy, waardoor je ongestoord heerlijk bloot kunt recreëren. In landen als Griekenland en Turkije wordt dit oogluikend toegestaan zolang je de plaatselijke bevolking hiermee niet provoceert. In Kroatië is naturisme officieel overal toegestaan.

Omdat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met de NFN (de Nederlandse Federatie voor Naturisme) kunnen wij u, indien u, of iemand anders uit uw gezelschap, lid is van de NFN, een korting van 15% over onze reisbemiddelingskosten aanbieden en 10% korting over onze schipperskosten.