Onze tarieven

Geldzaken

De kosten van onze begeleiding zijn goed te overzien. Wij berekenen slechts 15% over de totale reissom. Onder reissom verstaan we in dit geval: de vliegtickets, de transfers en de huur van het zeiljacht. Het percentage van 15% is in dit geval inclusief het vliegticket voor Theo,  alle werkzaamheden om vliegtickets en zeiljacht voor u te regelen, én de werkzaamheden als uw begeleidend schipper tijdens uw vakantieweek. (Rekent u op een meerprijs van ongeveer € 575,= ; tot ongeveer € 775,= voor een grote groep.) Voor dit bedrag gaat u zorgeloos op zeilvakantie!

Rekenvoorbeeld:  voor een groep van 4 personen, 1 vakantieweek vanuit Athene, Griekenland: vliegtickets + transfers + zeiljacht: geraamd op € 4510,=.  De meerprijs voor uw week vakantie is dan slechts € 575,=. En dat is inclusief het vliegticket voor uw schipper!

U gaat voor dit geld niet alleen een week zorgeloos heerlijk zeilen vanuit Athene, maar u krijgt tevens les in afmeren, ankeren, bijzondere routes, navigatie, etcetera, zodat u het volgende jaar geheel zelfstandig een zeiljacht kunt huren. (Mits u beschikt over een vaarbewijs.)

 

Zó werkt de scheepskas

Tijdens uw vakantie maakt u een scheepskas. Alle deelnemers van uw groep dragen daar met een evenredig deel aan bij. Daaruit betaalt u alle bijkomende kosten onderweg: eventuele havengelden, verbruikte brandstof, eten en drinken. De schipper betaalt hier niet aan mee en draagt niet bij aan de scheepskas. Oók niet als u besluit om ergens gezellig uit eten te gaan. Die kosten worden betaald uit de scheepskas. Maar uw schipper kent meestal de leukste en beste restaurantjes in de plaats waar u afgemeerd heeft en kan vaak een leuk arrangement voor u regelen waarbij de kosten voor de schipper meestal buiten uw rekening vallen.

IMG_3226

 

Indien u zelf uw vliegtickets, het zeiljacht en de transfers regelt, dan betaalt u aan Sailing Fiducia alleen de kosten van 1 vliegticket plus een vergoeding van 475 euro per week.

 

Als u een volledig verzorgde zeilreis boekt, dus inclusief de catering gedurende de hele reis, dan brengen wij 2 vliegtickets in rekening plus een vergoeding van 525 euro per week (voor Theo en Inge samen).

Voor alle duidelijkheid: De kosten voor de scheepskas komen daar nog bij; dat is voor havengelden, brandstof en de kosten voor eten en drinken gedurende de reis.