Wat doen wij

Een zeilavontuur zonder zorgen

zakenkaartje

Stel, u beschikt wel over enige zeilervaring. Bijvoorbeeld in open zeilboten. Maar u bent nog niet zo vertrouwd met alle handelingen aan boord van een kajuitzeiljacht. Laat ons u wegwijs maken. Bij de voorbereiding regelen we de tickets, de transfers en de selectie van uw jacht. Ter plaatse regelen we het inchecken, het transferlog, de schepenlijst en al het overige papierwerk. Wij zeilen, meren af in pittoreske haventjes en gaan voor anker in schitterende baaitjes.

 

* Wij nemen u al het papierwerk, checklists, afkopen verzekering en andere rompslomp uit handen. U bent tenslotte op vakantie, dus dat doen wij voor u. Wilt u leren wat er allemaal bij komt kijken? We wijden u graag in, zodat u de volgende vakantie helemaal zelfstandig op stap kunt.

* Géén tijdrovende controles en alles moeten nalopen bij het aan boord stappen – ook dat doen wij voor u.

* Géén boodschappenlijstjes uitknobbelen en inslaan. Als u bij ons een verzorgde reis boekt, staan al uw favoriete etenswaren en dranken al klaar aan boord en in de koeling

* U kunt wel lekker zelf zeilen, maar u hoeft géén moeilijke manoeuvres uit te voeren. En u krijgt alle gelegenheid om u zulke manoeuvres eigen te maken.

* Geen zorgen over de transfer van luchthaven naar jachthaven. Wij zorgen dat uw vervoer al klaarstaat – op de heenreis en de terugweg.

 

 

ZEILMAKERIJ S(ailing) F(iducia).

Wij kijken ook uw zeilen na op beschadigingen en slijtage. Daarna kunnen wij uw zeilen herstellen, zodat u er weer jaren plezier van zult hebben. Ook brengen wij versterkingen aan op uw buiskap, of maken een nieuwe voor zeer aantrekkelijke prijzen.