SF-zeilen

Onze ZEILMAKERIJ in Alkmaar. 

 

Wilt u uw zeilen na laten kijken op beschadigingen of wilt u uw zeilen laten repareren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mail ons met uw vraag via info@SailingFiducia.eu of bel met 06-21867419

Ook nieuwe huiken, buiskappen, dektenten, enzovoorts kunnen wij voor u maken tegen schappelijke prijzen.

Onze zeilmakerij is gevestigd aan de Noorderkade 2 in Alkmaar. U kunt daar gemakkelijk met de auto komen en voor de deur parkeren.  Maar u kunt ook uw zeilen eventueel afgeven aan de Korte Schermerdijk 22 in Alkmaar. Dat is pal achter de Gamma aan de ringweg van Alkmaar, dus heel gemakkelijk met de auto te bereiken.

Kijkt u tevens voor meer informatie op: http://sailingfiducia.eu/zeilmakerij-sf/

Nieuw gemaakte buiskap en huik voor het grootzeil voor een Victoire 1044.
Nieuw gemaakte rolgenua voor Daimio 700
 Ook maken wij nieuwe zeilen: wij ontwerpen deze naar uw wensen, laten de banen nauwkeurig en heel precies laser gestuurd uitsnijden en zetten vervolgens zelf de banen zorgvuldig aan elkaar. Ook de afwerking gebeurt in onze zeilmakerij: mooi, maar ook degelijk! Onze 20-tons pers zorgt voor degelijke roestvast stalen ogen. Op de foto een rol-genua door ons gemaakt naar de wensen van onze klant compleet met UV-strook, zeilstreep, en vullijnen, zodat bij het reven van de fok, waarbij het zeil een stukje ingedraaid wordt, dit niet ten koste gaat van de vorm van het zeil.
 
Tevens zijn we dealer van Zonklaar zeilen wasserij: u kunt uw zeilen bij ons afgeven en wij zorgen dat ze weer schoon en nagekeken af te halen zijn. Eventueel kijken wij gelijk uw zeilen zorgvuldig na op beschadigingen en repareren uw zeilen indien nodig.