Wij helpen u met:

Stel, u bent nog niet zo vertrouwd met alle handelingen aan boord van een kajuitzeiljacht. Laat ons u dan wegwijs maken. Bij de voorbereiding regelen we de tickets, de transfers en de selectie van uw jacht, alles in overleg met u en aan de hand van een handige checklist die wij hiervoor hebben samengesteld. Ook het gebied dat u graag per zeiljacht wilt verkennen. Ter plaatse regelen we het inchecken, we zeilen het jacht voor u, meren af in pittoreske haventjes en gaan voor anker in de meest schitterende baaitjes van uw keuze.

* Wij nemen u al het papierwerk, checklists, afkopen verzekering en andere rompslomp uit handen. U bent tenslotte op vakantie, dus dat doen wij voor u. Wilt u leren wat er allemaal bij komt kijken? We wijden u graag in, zodat u de volgende vakantie helemaal zelfstandig op stap kunt.

* Géén tijdrovende controles en alles moeten nalopen bij het aan boord stappen – ook dat doen wij voor u.

* Géén boodschappenlijstjes uitknobbelen en inslaan. Als u bij ons een verzorgde reis boekt, staan al uw favoriete etenswaren en dranken al klaar aan boord en in de koeling

* U kunt wel lekker zelf als een volleerd zeiler aan  het roer staan, maar u hoeft géén moeilijke manoeuvres uit te voeren. En u krijgt alle gelegenheid om u zulke manoeuvres eigen te maken.

* Geen zorgen over de transfer van luchthaven naar jachthaven. Wij zorgen dat uw vervoer al klaarstaat – op de heenreis en de terugweg.