In onze zeilmakerij kijken wij uw zeilen na

 

In onze zeilmakerij kijken wij uw zeilen zorgvuldig na op slijtage of beschadigingen. Na deze inspectie ontvangt u een gespecificeerde offerte. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag. Na enkele werkdagen heeft u uw zeilen weer terug. 

Ook kunnen wij zeil vermaken: we beschikken over een groot aantal gebruikte zeilen. Indien u met een beperkt budget uw boot adequaat wilt tuigen, dan is dit een goede optie voor u. Voor zowel scherpe jachten als platbodemschepen.

Huiken voor zowel uw (rol)fok als uw grootzeil kunnen wij nieuw maken. Na opmeten ter plaatse krijgt u van ons een offerte. Na uw akkoord gaan wij aan de slag en leveren vervolgens geheel volgens de gespecificeerde offerte.

vermaakt grootzeil voor skûtsje: inclusief een nieuwe schoothoek.

Toe aan een nieuwe buiskap, versteviging van de rand van uw buiskap, een bimini, winterkleed of dektent? Ook dat kunnen wij voor u uitvoeren: vakkundig en degelijk!

Ook voor nieuwe zeilen kunt u bij ons terecht: hier ziet u een nieuwe fok, door ons zorgvuldig op maat gemaakt naar de wensen van onze klant: compleet met zeilstreep, UV-beschermingsband en fokkenschoot-shackle.

Neemt u vrijblijvend [fruitful_btn] contact[/fruitful_btn] met ons op! Of bel: 06-21867419

Tevens zijn wij dealer van  het bedrijf dat zorgvuldig uw zeilen weer schoon wast.