Zo boekt u

Langzamerhand komen we samen uit de Corona-crisis. We kunnen en mogen weer dromen van een mooie buitenlandse reis. Vanaf juli kunt u bij ons weer een boeking plaatsen. Indien u met ons ‘in zee’ wenst te gaan, vult u dan het contactformulier in. Eventueel kijkt u nog even naar de bezettingskalender. Hierop kunt u zien welke periode beschikbaar is.

Zodra wij uw vraag hebben ontvangen nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op; het liefst per e-mail. In deze mail bevestigen wij niet alleen de ontvangst van uw vraag, maar sturen u gelijk een vragenformulier toe. Door dit zorgvuldig in te vullen komt u tot de voor uw situatie meest geschikte keuzes. Dit ingevulde formulier mailt u ons weer en daarmee gaan wij direct voor u aan de slag.

Binnen vier werkdagen ontvangt u van ons een offerte. Hierin worden alle kosten genoemd voor het te huren zeiljacht van uw keuze, de transferkosten, de kosten van de vliegtickets en onze begeleidingskosten.

Indien u het met deze offerte eens bent, dan print u deze uit en ondertekent u dit. Stuurt u ons dan de door u gescande pagina voorzien van uw handtekening weer per mail retour.

Zorgt u er wel voor dat wij dit binnen 1 week retour hebben, want met het opstellen van de offerte hebben wij reeds diverse opties genomen op zeiljacht, de beste vliegtickets en de goedkoopste transfer. Zodra wij de betaling van de gehele reissom van u ontvangen hebben, dan leggen wij alles vast, precies zoals in de offerte genoemd staat.

Een maand voor het begin van uw vakantie ontvangt u van ons een uitgebreide lijst van zaken waar u en uw mede vakantiegenoten nog aan kunt denken voor een geslaagde zeilvakantie, met alle overige details van de reis.

U kunt ons in de tussentijd uiteraard altijd bereiken met al uw vragen.

Neem contact met ons op:

U kunt onderstaand formulier invullen met uw vraag aan ons.
Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op bij voorkeur per e-mail.
uw naam:*
e-mailadres:*
telefoonnummer:
-
mobielnummer:
-
uw bedrijf (eventueel):
uw vraag:*
verdere details:
Om spam te weren vragen wij u de tekens uit het gekleurde vakje over te typen:

* geeft verplicht in te vullen velden aan

Sailing Fiducia,

Keuningsweg 34,
De Wilp,
9367TC,
telefoon: 31 621 867 419

Onze kalender met reeds geplaatste boekingen. Hierin kunt u zien in welke periode wij nog beschikbaar zijn. Op de met blauw aangegeven data zijn wij bezet.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Nu nog beschikbaar
26
- Gereserveerd
26
- In behandeling